maandag, april 14, 2008

Canvascollectie | Klamme handen in Z33

Droge bek & klamme (nat eigenlijk) handen. Mijn werken staan klaar in lokaal O11 als de jury uit hun pauze terugkomt. Door de zenuwen vergeet ik mezelf voor te stellen & ik twijfel om de drie juryleden een hand te geven (ik vergeet zelfs te informeren naar hun naam). Onder het motto "beter geen hand in de lucht dan een natte hand in de hand" besluit ik dan maar er geen te geven (bij idool doen ze dat trouwens ook niet).
Ik had me met twee werken ingeschreven, mijn lief/vriendin/eega/vrouw-van-m'n-kinderen haalt me over om op het laatste moment toch nog een werk extra mee te nemen.
Daar sta ik dan met "Dronken Liefde", the KING'S pleasure" & "engel". "Vertel maar eens..."
Ik heb het geluk dat ik voor een deskundige jury sta. Twijfel & interesse. Het was een boeiend gesprek, ze halen dingen uit m'n werk dat ik niet verwacht had dat ze dat zouden zien. & Ik sta ervan te kijken hoeveel ze over mij weten door naar mijn werk te kijken.
Dan moeten ze afronden want het is een tamelijk lang maar interessant gesprek geworden. Ik moet even naar buiten zodat ze kunnen overleggen. Als we terug binnen mogen (lief/vriendin/eega/vrouw-van-m'n-kinderen mag ook mee binnen), is het beslist. Ze zijn alle drie UNANIEM weerhouden !
: )) : ))
Geen gespring zoals bij idool, maar ik snap hun vreugdedansjes nu wel beter. Wat een goed gevoel !
Hopelijk is de jury van vandaag (Steven Op de Beeck, Hugo Duchateau, Ives Maes & Koen van den Broek o.l.v. Jan Boelen) even gecharmeerd van m'n werk & mag er toch ten minste eentje naar Bozar.

Geen opmerkingen: