woensdag, november 29, 2006

Y tu mamá también


Y tu mamá también. Een tijdje geleden opgenomen op video –gelukkig nog niet overgenomen– en nu eindelijk de tijd gevonden om hem te zien... gewoon thuis, op een klein scherm. Héél goeie film! (hier een resensie)
In tegenstelling tot Perfume: The Story of a Murderer. Laatst gezien in een (goed) uitgeruste filmzaal met Dolby Surround®, Digital huppeldepup™, etc. Jezus wat een draak van een film! (mag je eigenlijk de zaal verlaten tijdens de film?) Deze hadden ze beter rechtstreeks op dvd gegooid i.p.v. The Proposition, dan hadden we misschien een goede film gezien met Dolby Surround®, Digital huppeldepup™, etc...

3 opmerkingen:

Jenny zei

Hahahah!! Perfume... die trailer had ik gezien ja.. het is wel heel erg quasi 'mysterieus' a la From Hell gepromoot, maar zelfs die trailer kon me niet trekken. En dan vind ik je dat je goed recht hebt om de zaal te verlaten.. zeker weten!!
Y tu mamá también is een famous titel.. dus je hebt me inspiratie gegeven... :)

Lope de Aguirre zei

Volgens mij krijg je in Metropolis een nieuw ticket als je de zaal binnen het uur verlaat wegens slechte film. Of misschien heb ik dat eens gedroomd ofzo.

Dion zei

Kinepolis (Hasselt) doet dit op maandag, en dan nog alleen maar bij de sneakpreview (synoniem voor 'hier-maak-je-één-kans-op-de-tien-dat-je-een-goeie-film-ziet')...